domingo, 31 de enero de 2016

ASLA 2016 PROFESSIONAL AND STUDENT AWARDSThe American Society of Landscape Architects (ASLA) announces its calls for entries for the 2016 Professional and Student Awards, the world’s most prestigious juried landscape architecture competition.

Each year, the ASLA Professional Awards honor the best in landscape architecture from around the globe, while the ASLA Student Awards give us a glimpse into the future of the profession.

 Honor Award 2015. Research. Gwendolyn McGinnCategories

The awards feature five categories:

 • General Design
 • Residential Design
 • Analysis and Planning
 • Communications
 • Research
The professional awards also include The Landmark Award, while the student awards include the Student Community Service and Student Collaboration categories.

Entry and Submissions

Entry payments and submissions must be submitted online. Go to the Begin Your Submission page to start the entry process. 

Entry submissions and payment must be received by:
 • March 18, 2016 for ASLA Professional Awards
 • May 13, 2016 for ASLA Student Awards

The Juries

The prestige of the ASLA awards programs relies on the high-caliber juries that are convened each year to review submissions.

Meet the 2016 jurors.

Announcements

Award-winning submissions will be featured in the October issue of Landscape Architecture Magazine and in many other design and construction industry and general-interest media. Award recipients, their clients and student advisors also will be honored at the awards presentation ceremony during the ASLA Annual Meeting and EXPO in New Orleans, October 21-24, 2016. Award-winning submissions will also be featured in a video presentation at the ceremony and on the awards website following the event.

For questions about entering the awards program, contact Carolyn Mitchell, ASLA Honors and Awards coordinator, at 202-216-2331202-216-2331 or cmitchell@asla.org.

In need of inspiration? View the ASLA 2015 professional and student award-winning projects. 

1 comentario:

 1. Những chiếc đồng hồ Skagen chính hãng sẽ có sự cuốn hút với vẻ sang trong mà không một điểm dư thừa. Và đặc biệt nhất là chiếc đồng hồ Skagen có thiết hế siêu mỏng để bạn có thể dễ daàng kết hợp với các loại giày tây, vest,…
  Đến năm 1995, điện thoại Huawei muốn mình phát triển hơn để vươn xa về sản xuất thiết bị di động. Vào thời điểm này mảng điện thoại di động còn rất mới mẻ với người sử dụng nên tiềm năng của chúng vẫn còn là một ẩn số thế nhưng Huawei vẫn quyết định mạo hiểm và sau những cố gắng, bất chấp họ đã vươn lên trở thành một trong nhữ công ty hàng đầu về công nghệ không dây 4G.
  Thương hiệu nước hoa Versace có hơn 138 cửa hàng cap cấp trên toàn thế giới với thị trường trung tâm là Châu Âu và Châu Á. Riêng thị trường Trung Quốc Đại Lục đã bao gồm cả Hồng Kông và Đài Loan đã chiếm gần 31 cửa hàng trong số đó.
  Những sản phẩm Crocs đầu tiền hướng đến trẻ em vì vậy những đôi giày Crocs có nhiều màu sắc với đủ hình dáng ngộ nghĩnh. Với sự tiện dụng, Crocs được làm bằng nhựa đặc biệt nhẹ, chống trượt, thoáng mát và khủ mùi mạnh mẻ, không bị ảnh hưởng bởi nước, đã làm cho giới trẻ ngày càng ưa thích những sản phẩm đến từ Crocs.
  Tất cả những chiếc đồng hồ Rado được tạo ra từ việc tổng hợp của công nghệ, thiết kế và thực tiễn. Đặc biết thành công là chiếc đồng hồ Rado Dia star được giới thiệu năm 1962 đã tạo ấn tượng đầu tiên cho người dùng thế giới về sự kết hợp trên.
  Những con số được làm cách điệu to nhỏ không đồng đều là điểm nổi bật trong thiết kế của đồng hồ Curren. Mặt kính đồng hồ được làm theo kiểu nhám, hơi sần nên lúc nhìn vào đồng hồ tạo cảm giác thủ vị. Các kim phút và giờ có chất dạ quang ở giữa kim giúp người dùng có thể xem giờ bào buổi tối.

  ResponderEliminar